Personvernerklæring

Hvem vi er

Julebygda Grendahus eier og driver utleie av selskaps- og treningslokaler i Julebygda Grendahus og Julebygdhallen.
Vår nettstedsadresse er: https://hallenoghuset.no

Informasjonskapsler

Når du besøker vår nettside lagres anonymisert info om hvilke sider du har besøkt og hvor lenge du har vært på hver side. Vi bruker dataen til å bygge et best mulig nettsted for våre besøkende.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kontaktskjema

Fyller du ut kontaktskjemaet på siden og sender til oss, lagres infoen du har gitt oss på ubestemt tid. Vi deler ikke din info med utenforstående.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.